Lösenordet är ändrat — logga in med det nya lösenordet.
Det finns ingen e-post kopplad till appen — detta återställer lösenordet till startvärdet (det du satte via APP_PASSWORD, eller standard om du inte satt något).
Lösenordet är återställt till startvärdet — logga in med det.